Anglais Français l'Allemagne Hollandais Italien Portugais Espagnol Leef praatje van Boldchat
Article is a word that is put next to a noun to indicate the type of reference being made to the noun Nonfictional prose forming an independent part of a publication Geloof in het houden van hoogste niveaus van bedrijfsethiek A message that has been posted as news. A written essay or report on a subject.

Besteed Artikelen uit

Vestigden Spelers en New Locations Compete voor Offshore Jobs, Increasing Complexity voor Bedrijven.
Studeer Melding
Door De a. T. Kearney (www.atkearney.com )

India, China leiden top 25 classificatie, als nieuwe deelnemers bovenkomen in Azië, Europa en Latijns-amerika; Hoge kwaliteit en lage kosten eigentijds uitdaging naar USA en andere mondige markten

Landen waartegen witte boord arbeidsplaatsen zijn wezen offshored offreren een bereik van de aantrekkingen tevens laagte-kosten arbeid, maken een complex besluitvorming werkwijze voor bedrijven kiezen buitengaatse zetels, volgens een nieuw bestudering, de Offshore Location Attractiveness Index, door globaal beheer consulteren firma A. T. Kearney.

Buitengaatse Outsourcing Nears Critical Mass
Door Drew Robb, Information Week
Het HET talent afwezigheid in de Verenigde Staten is rijden meer bedrijven naar benutten overzeese ontwikkelaars

Totdat onlangs, uitbesteden software ontwikkeling naar buitengaatse leveranciers was gezien als een kostenbesparende benadering gebruikt door enkel grote USA bedrijven naar offload mainframe instandhouding, Y2k, en assorted HET grom werk. Niet meer. Nu, buitengaats uitbesteden is naderen kritische menigte: Snell-groeiend Internet starten, midsize handels, en tientallen hoofd bedrijven zijn benutten buitengaatse leveranciers niet voor de instandhouding, maar te ontwikkelen verfijnde nieuwe toepassingen snel.

UK redt 10 mn pnds een jaar voor iedere 1,000 offshored arbeidsplaatsen
Press Trust Of India

Britse bedrijven redden een kleinst mogelijke hoeveelheid van 10 miljoen pond sterlingen een jaar voor iedere 1,000 arbeidsplaatsen zij verhuizen buitengaats, in het bijzonder naar India, begroting door de ICICI Onesource, een uitbesteden agentuur van ICICI Zandplaat Van de India hebb geindiceerd.

Globale Procurement Study Finds Companies Unprepared naar Manage Increased Sourcing van China en India Effectively
Studeer Melding
Door De a. T. Kearney (www.atkearney.com )

Door 2009, bestudering zegt, 72 procent van bedrijven zal bron van China - meer dan van Canada, Mexico en Western Europe - vs. 30 procent in 1999.

De dramatische vermeerdering aanleverend van de goederen en diensten van laag-kosten bevoorraden markten zoals China en India waren niet kwamen met door groeiend kennis overeen en betrekking van deze markten, volgens globaal beheer consulteren firma A. T. Kearney meeste recente Vasstelling van De uitmuntendheid in De verwerving.

Alsnog ander dreunen jaar daarvoor door
Door Sanjay K Pillai, Handelaar
Enkel handelswaar hier nieuwtje - - 2005 gaan zijn ander dreunen jaar voor de Indiaan informatie technologie industrie door.

"In 2005, verwachten meer van gelijk. Het kon zijn zelfs nauwelijks better," prognoses de zacht spraken Girish Paranjpe, president van de financiele oplossingen afdeling van de $1 miljard plus Wipro Technologies.

Melding: Buitengaats HET uitbesteden helpt economie
Door Ed Frauenheim, Staff Writer (www.cnetnews.com )
In de meest recent salvo binnen het debat overheen de uitzending tech werk overzeese, een melding gesponsored door een industrie groepering concludeert die de uitoefening is goed voor de USA economie en hetten werkers.

Buitengaats besteden van de software uit en informatie technologie diensten taken niet enkel is jagen de USA schromelijk huiselijk product aan maar ook wel portie naar genereren USA arbeidsplaatsen, incluis posities in het HET sector, naar verluidt. Maakte dinsdag vrij, het was bereid door de onderzoek firma Global Insight en gesponsored door de Information Technology Association van Amerika zaken doen groepering.

Is besteden juist voor jullie uit?
Door Joe Melanson (www.adasiaonline.com )

Vele bedrijven hebb vonden dat een strategie naar huren is naar boeken eigenaarschap van een functie over of werkwijze naar een buiten de dienstverlener, of besteden. Met het wasdom van uitbesteden overtreffen 15 procent ieder jaar, het is flatteus duidelijk die het is niet juist een strategie voor de grote jongens elk meer. Inderdaad, 29 procent van bedrijven overheen $10m, 36 procent van bedrijven overheen $50m, en 90 procent van Het fortuin 500 bedrijven besteden beduidende fragmenten van hun handel uit.

Gewaagdheid Verlichting voor Application Outsourcing door De gering en Middellang-grootte Handels
Door Eugene Goland, Voorzitter (www.oobp.org )

De klant moet een "Requirement Specifications" checklist formuleren. Op kleinst mogelijke hoeveelheid, het behoeftes naar deken functionaliteit eisen, prestatie en kwaliteit uitzonderingen, en een opstelling tijdschema.

Econoom: Buitengaats HET Outsourcing Should Boost USA Economie
Deloitte Carl Van de Consulting Steidtmann zegt expeditie HET werk overzeese wil uiteindelijk leiden tot meer hogere-betalende arbeidsplaatsen in de Verenigde Staten.
Door Paul Mcdougall, Information Week

Politici en zwoegen leiders kijken naar de stremming de export ervan arbeidsplaatsen naar de laagte-leiden landen zoals India zijn "de laatste overlevende leden van de molteken aarden samenleving aan," zegt de opperhoofd econoom van een Big Five consulteren firma die aanbod buitengaats besteden diensten uit.

Buitengaatse mythe bestedend
Door George Gilbert en Rahul Sood (www.cnetnews.com )
Kritieken hebb verwierpen buitengaatse ontwikkeling als allemaal van kortzichtig naar De vn-amerikaan --maar het mag inktkoker strengelen bergen de USA software industrie.
Te verblijven concurrerend in de globale markt, USA softwareondernemingen moeten continueren naar drijven vernieuwing. Niettemin, vernieuwing vandaag is chookte door onvoldoende R&d begrotingen op het bedrijf kant en een bovenbesteding hangover op de klant kant. Buitengaatse ontwikkeling kan op beide voorkanten helpen.

Recente wijzigingen in de weg USA bedrijven zijn benutten buitengaatse arbeid hebb sparked verhite controversie, welk is begrijpelijk beschouwen die arbeidsplaatsen zijn op de post in een reeds strakke economie. Maar poosje het mag zijn menselijke natuur naar klemen de stand quo vast, de software industrie zal zijn better ervandoor adapteren naar deze wijzigingen en laten vernieuwing naar de fanfarekorps. Hier waarom.

Voor meer informatie, alstublieft e-mail ons op info@outsourcingcursivehandwr.Com
© 2006 Outsourcingcursivehandwriting.Com. Alle rechten voorbehouden.